| Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
| Autor |
Poruka |
bashta87

Pridružio: 05 Jan 2008 Poruke: 6
|
Poslao: 26 Nov, 2008 14:57 Naslov: Kolokvijum iz Protokola |
|
|
...zna li ko sta treba da se uci za kolokvijum, koja poglavlja iz knjige i sta ce sve doci na kolokvijumu ? |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Fici

Pridružio: 21 Maj 2006 Poruke: 212 Lokacija: Obrenovac
|
Poslao: 26 Nov, 2008 20:37 Naslov: |
|
|
| Kada je kolokvijum? |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
popay

Pridružio: 03 Nov 2004 Poruke: 92 Lokacija: /home/temp/Banjica
|
Poslao: 27 Nov, 2008 09:03 Naslov: |
|
|
Kada je kolokvijum????
Molim vas da neko napiše šta će sve biti...
hvala _________________ Људски је грешити, али је осећај божански. |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Nevreme

Pridružio: 04 Sep 2006 Poruke: 45
|
Poslao: 27 Nov, 2008 13:34 Naslov: |
|
|
U ponedeljak na predavanjima je prof. Verica rekla da ce kolokvijum biti za dve nedelje , i bice sve do rutiranja .... i Neam pojma odakle da ucim ... verovatno sa powerpoint prezentacija .... _________________ lep,jak i dobar djak. |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
DreamFreak
Pridružio: 06 Apr 2006 Poruke: 158
|
Poslao: 27 Nov, 2008 15:47 Naslov: |
|
|
| Ispit je bio u vidu testa, ne znam kako ce biti sada na kolokviumu.. |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
wela

Pridružio: 02 Jul 2006 Poruke: 387 Lokacija: Dusanovac
|
Poslao: 27 Nov, 2008 19:36 Naslov: |
|
|
| Nevreme :: | | U ponedeljak na predavanjima je prof. Verica rekla da ce kolokvijum biti za dve nedelje , i bice sve do rutiranja .... i Neam pojma odakle da ucim ... verovatno sa powerpoint prezentacija .... |
Sve do rutiranja ukljucujuci i rutiranje (sto mu ga dodje skoro sve).
Na sajtu skole se jedno vreme nalazila cela knjiga u *.pdf formatu i ko je to poskidao na pocetku godine ima iz cega da uci (mada je i to ispreturano i nije bas po redu, jer je izgleda plan i program predavanja ove godine promenjen).
Sada postoje samo power point prezentacije iz kojih bas i nije lako uciti, a jedini normalan textualni materijal se nalazi na moodlu. _________________ www.sftim.com
Neformalno udruženje ljubitelja naučne fantastike
http://www.sftim.com/forum2/index.php?ind=downloads&op=section_view&idev=1
SF Vektor - besplatni elektronski casopis koji izdaje SF Tim |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Bodomi

Pridružio: 08 Jul 2008 Poruke: 90 Lokacija: ispred racunara
|
Poslao: 29 Nov, 2008 16:50 Naslov: |
|
|
Ovako dobio sam danas neku informaciju da je kolokvijum 7.decembra i da za kolokvijum idu 1,4,5 oblast iz knjige.Ovo nije 100% tacna informacija ali probacu da nadjem te oblasti u pdf-u i da ih okacim veceras,podvlacim probacu  _________________
 |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Viki

Pridružio: 01 Nov 2007 Poruke: 7
|
Poslao: 29 Nov, 2008 17:11 Naslov: |
|
|
Kolokvijum nece biti u nedelju vec najverovatnije u ponedeljak 8.12. tako mi je danas rekla profesorka i da ce biti na moodl-u obavestenje.
a lekcije u pdf-u jos uvek ima na staroj Internet prezentaciji skole
http://test2.vets.edu.yu/smerovi/predmeti/protokoli.htm |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
ilija7777
Pridružio: 05 Okt 2006 Poruke: 132 Lokacija: Bridgetown
|
Poslao: 29 Nov, 2008 20:51 Naslov: |
|
|
| Jedan dobronameran savet, ako hocete nesto da naucite iz protokola, ucite iz Tannenbauma. |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Bodomi

|
Poslao: 29 Nov, 2008 21:26 Naslov: |
|
|
OK,OK,a gde je taj moodl-link posto ja nisam na njemu,kako da znam??? _________________
 |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Viki

Pridružio: 01 Nov 2007 Poruke: 7
|
Poslao: 29 Nov, 2008 21:44 Naslov: |
|
|
Bodomi sigurno ce biti i obavestenje na sajtu skole.
ilija7777
Jedan dobronameran savet, ako hocete nesto da naucite iz protokola, ucite iz Tannenbauma.
Upravu si  |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
choks

Pridružio: 13 Sep 2006 Poruke: 671 Lokacija: Pancevo
|
Poslao: 29 Nov, 2008 22:09 Naslov: |
|
|
| ilija7777 :: | | Jedan dobronameran savet, ako hocete nesto da naucite iz protokola, ucite iz Tannenbauma. |
Primenio sam tehniku tu vec, ali knjiga od 800 strana se malo teze prelazi Em vremenski em ima informacija dosta. A zamislite, to je jos OSNOVA racunarskih mreza hehehehe  _________________ I don't Need a girl for Sex, all I need is Binary and HEX |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
wela

Pridružio: 02 Jul 2006 Poruke: 387 Lokacija: Dusanovac
|
Poslao: 30 Nov, 2008 04:50 Naslov: |
|
|
Evo uploadovao sam celu knjigu. Ukupno ima 9 poglavlja ili mu ga 9 oblasti (predavanja, sta vec), a rutiranje je sedma po redu i ukupno ima oko 200 strana zakljucno sa rutiranjem.
Da li neko zna, da li treba da se uci svih 7 oblasti (prvo poglavlje je identicno jednom od poglavlja iz knjige 'racunarske mreze') ili je nesto krace.
Druga stvar, da li je materijal koji se nalazi na moodlu dovoljan za kolokvijum ili treba jos nesto (na moodlu koliko sam video je postavljeno bar duplo manje nego u knjizi).
http://rapidshare.com/files/168747771/knjiga.rar _________________ www.sftim.com
Neformalno udruženje ljubitelja naučne fantastike
http://www.sftim.com/forum2/index.php?ind=downloads&op=section_view&idev=1
SF Vektor - besplatni elektronski casopis koji izdaje SF Tim |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Bodomi

|
Poslao: 30 Nov, 2008 14:44 Naslov: |
|
|
hvala za upload _________________
 |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
MarkoK

Pridružio: 18 Sep 2006 Poruke: 245 Lokacija: AUTOKOMANDA
|
Poslao: 30 Nov, 2008 15:03 Naslov: |
|
|
| wela :: |
Druga stvar, da li je materijal koji se nalazi na moodlu dovoljan za kolokvijum ili treba jos nesto (na moodlu koliko sam video je postavljeno bar duplo manje nego u knjizi). |
Ono sto je na moodle-u je isto ono sto ima u .pdf-ima. Ima samo jedan deo koji se bavi obnavljanjem (LAN, WLAN ...), e to nema u .pdf-ima ali bi trebalo da ima na prezentacijama. Sve ostalo je isto. _________________ Gtam slva, t mi je hbi |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
|